четвер, 10 березня 2016 р.

Зустріч з авторами підручників

   10 березня на базі Івано-Франківського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар щодо використання  підручників та дидактичних матеріалів для вивчення алгебри та фізики у наступному навчальному році. На зустрічі своїми напрацюваннями з вчителями та методистами області поділилися Юрій Захарійченко та Фаїна Божинова.



























     

    Підручники цих авторів найближчим часом появляться на репозитарії, а з їхніми неповними електронними версіями можна буде ознайомитись на сайті видавництва "Ранок". Цікавим є те, що видавництво дає можливість вчителям скористатися електронною підтримкою згаданих підручників у рубриці "Інтерактивне навчання". Особисто мені, як вчителю, що вивчає використання комп'ютерних технологій на уроках математики, така ідея є цікавою. На зустрічі всі бажаючі могли задати питання авторам, дати свої пропозиції та зауваження.
     Не тільки позитивними емоціями завершився семінар, але й приємною несподіванкою - врученням  кожному учаснику сертифікатів про участь у семінарі. Побільше б таких зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар